Welkom bij Lolla & Lashes Utrecht!Maak nu een afspraak online of bel  06-16564417.

Wimperextensions zijn niet te onderscheiden van uw eigen wimpers!
Het is een nieuwe trend om op elke natuurlijke wimper een extension te plaatsen. De one-by-one methode geeft het mooiste resultaat van alle wimperextensions op de markt! 

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling.


Welkom op de website van Lolla & Lashes!

 
Lolla & Lashes is een studio voor wimperextensions die gespecialiseerd is in het plaatsen van mink wimperextensions volgens de een op een methode. De studio biedt mink extensions van Blink en extensions van echte nerts haartjes.

 

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige  behandeling en wordt uitegevoerd door een kundige gediplomeerde styliste met veel zorg en aandacht!

 

Tijdens de ontspannende behandeling worden er op de natuurlijke haartjes van de wimpers kunst- of echte haartjes gezet. Omdat elk wimper haartje met een losse wimperextension wordt verlengd, geeft dit een zeer natuurlijk resultaat. Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet ...  De extensions zijn hypoallergeen en diervriendelijk. Ze worden bevestigd met een speciale lijm, die zacht en flexibel is, en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. U krijgt geen zware of vermoeide ogen en gebruik van mascara is niet meer nodig!

 

Ideaal voor vakantie, feestjes, bruiloften, speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik!

 

Lolla & Lashes is gevestigd in Utrecht Noord. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren.


Maak nu een afspraak online of bel 06-16564417.